Referencer

 
 
   
 
Vi har projekteret og leveret ventilations- og klimaanlæg til en lang række firmaer indenfor laboratorier, IT, telesektoren, autoværksteder, industri, storkøkkener og butikker.
 
 
 
I samarbejde med Energistyrelsen i Danmark har vi projekteret og leveret nye ventilationsanlæg med befugtning, varmegenvinding og acanceret styring for de kostbare samlinger på Vinterpaladset i Skt. Petersborg. Besøg de flotte hjemmesider.
 
 
 
Vi har projekteret og installeret ventilationsanlæg for FeF Chemicals A/S til renrum, laboratorier, proces, Pilot Plant, værksteder m.m. Anlæggene betjener områder/processer med høje krav til kvalitet.
 
 
For Schulstad Brød A/S i Hvidovre og i Holstebro har vi projekteret og leveret høj vacum anlæg for rengøring, samt anlæg for bagerier, rene områder, værksteder og komfortanlæg.
     
 
For Wihlborgs A/S har vi projekteret og installeret en lang række anlæg for komfort, serverrum m.m. Vi har endvidere leveret CTS anlæg og klimaanlæg til forskellige bygninger.
 
 
 
For Skat har vi projekteret og leveret anlæg for højtbelastede serverrum, mødelokaler, storkøkkener samt affugtningsanlæg for arkiver.
 
 
Vi har projekteret og installeret forskellige ventilationsanlæg for Sahva, bl.a. specielle spånsugningsanlæg med forudskillere og filtre, anlæg for eksplosionsfarlige områder samt anlæg for storkøkken.
 
 
Til dnp Denmark as har vi projekteret og leveret en lang række anlæg for produktionslokaler med store krav til renhed og temperaturstyring. Endvidere har vi leveret anlæg for laboratorier, proces og komfort.
     
 
 
For Jyske Bank har vi leveret ventilationsanlæg med VAV for nogle af bankens filialer.
 
 
For Sydbank har vi udført ventilationsanlæg for højtbelastede kontorer og dealerrum. Vi har endvidere leveret komfortanlæg for nogle af bankens filialer.
 
 
For Københavns Lufthavne A/S har vi projekteret og installeret ventilationsanlæg for Ex-områder, restauranter, storkøkkener, kontorer, mødelokaler, humidor m.m. Anlæg med VAV og CAV samt befugtning og speciel anlæg.